Huifkartocht – Melkveebedrijf Van Maanen

Huifkartocht – Melkveebedrijf Van Maanen

Natuur dichtbij met huifkartocht –  Wilt u in een huifkar de flora en fauna én het boerenleven van de gemeente Voorst verkennen?

Lucie en Jan van Maanen, wonend in buurtschap De Spekhoek bij Terwolde, bieden de mogelijkheid om u mee te nemen naar de mooiste plekjes.

Een jaar geleden ging een lang gekoesterde wens van Jan in vervulling, een eigen huifkar om anderen te laten genieten van de omgeving. De huifkar biedt plaats aan 35 personen en wordt getrokken door een tractor. Met Jan als bestuurder hoeft u niet te twijfelen of de route interessant zal zijn. Door bossen, over zand- en landweggetjes, over de dijk genieten van de uiterwaarden, kortom dwars door de mooie natuur van de gemeente. De route kan door Jan bepaald worden, maar ook de passagiers mogen hun wensen aangeven. Jan is flexibel: een speeltuin, een restaurant. Hij stopt op verzoek. Zijn belangrijkste motto: De passagier dient te genieten!

Wilt u meer weten over het boerenleven? Ook op hun melkveehouderij is van alles te beleven. Lucie vertelt als educatieve boerin graag over het reilen en zeilen aldaar. Wat er gedaan wordt voor de natuur, het landschap. Aansluitend kan er een huifkartocht gemaakt worden door het land over het kavelpad. Genieten van weidevogels, het beekje de Fliert, de kikkerpoel en van wat het Gelderse Landschap nog meer te bieden heeft.

Bent u enthousiast? Neem contact op met Lucie of Jan via 06- 12634753 (Jan van Maanen) of mail vanmaanenvof@gmail.com.

Opgeven voor één van onderstaande tochten kan natuurlijk ook (kinderen tot 10 jaar onder begeleiding). Tijdsduur van een tocht ongeveer 2 uur. Informatie vindt u ook op instagram:  hoeveWellinkhof

Huifkartochten juli en augustus 

Opstapplaats:  Klarenbeek station Klarenbeek, Parkeren bij NS

Datum:  Vrijdag 9 juli 2021
Tijd:        18.30 uur

Datum:  Donderdag 19 augustus 2021
Tijd:       18.30 uur

Opstapplaats Gemeentehuis Iordensweg Twello, Parkeren bij Gemeentehuis

Datum:   Zaterdag 10 juli
Tijd:         13.30 uur

Datum:   Vrijdag 20 augustus
Tijd:           18.30 uur

Kosten:      De Huifkarrit is inclusief boerderijbezoek 10 euro voor volwassenen en 5 euro voor kinderen tot 12 jaar.  U bent vrij consumpties mee te nemen.

Aanmelden kan door te bellen of berichtje te sturen naar 06- 12634753 (Jan van Maanen) of mail sturen naar vanmaanenvof@gmail.com

We kijken naar u uit!

Bedrijfsnaam Hoeve de Wellinkhof
Adres Wellinkhofweg 18
Postcode 7396 NM
Woonplaats Terwolde
Naar de website